Personal del CAP Ramona Via denuncia altes temperatures al centre

cronica_1_ambulatori_juliol_2015

NEUS MACÍAS | El personal sanitari del CAP Ramona Via ha denunciat les condicions en què han de treballar a causa de les altes temperatures que suporta el centre d’atenció primària. Els aparells d’aire condicionat no funcionen correctament i els professionals han arribat al punt de portar-se de casa ventiladors per pal·liar la calor que fa a les consultes. “L’altre dia un senyor va desmaiar-se mentre l’atenien a un gabinet”, explica una de les metgesses del Ramona Via. “Hem arribat a detectar temperatures de fins a 31 graus a l’interior de l’edifici, això és insuportable i no es donen les condicions adients per fer la nostra feina de manera correcta i segura”, assegura.

El personal del centre ha denunciat aquesta situació al comitè de Salut Laboral del ICS i també davant el departament corresponent del Sindicat de Catalunya. “És un problema que es dilata en el temps. Portem anys així. Ha passat altres estius, però ara, amb l’onada de calor, s’ha fet més insostenible”, explica la facultativa, acompanyada d’una col·lega que es suma a la conversa. Totes dues expliquen que fa un temps l’empresa va canviar el sistema d’aire condicionat i van posar uns motors que donen a la part exterior de l’edifici, concretament al carrer Pau Casals. “Però fan tant de soroll que els veïns del centre residencial Tres Torres han denunciat davant l’ajuntament les molèsties que generen els motors”.

L’article sencer a la revista en paper.

Facebook Twitter Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>